Bilete – Mobil

Bilete
Află cum poți procura bilete
CASA DE BILETE

Luni: închis

Marți: închis

Miercuri: 15:00 – 18:00

Joi: 15:00 – 18:00

Vineri: 15:00 – 18:00

Sâmbătă: 17:00 – 19:00

Duminică: 17:00 – 19:00

Mențiuni:

  • În zilele de luni și marți în care sunt evenimente programate, casa de bilete va fi deschisă cu jumătate de oră înainte de spectacol.
  • În zilele de sâmbătă și duminică în care NU sunt programate spectacole, casa de bilete este închisă.
Online

Biletele pot fi achiziționate non-stop pe platforma www.bilet.ro, din pagina evenimentului sau pot fi rezervate prin email la rezervari@teatruldramaturgilor.ro

Rezervări Telefonice

Se pot face luni-vineri (10:00-18:00) și sâmbătă-duminică (17:00-19:00) la telefon 0756 021 106.
Sună apăsând butonul de mai jos.

Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a spectacolului. Pentru a evita situațiile neplăcute, vă recomandăm să ajungeți cu 10 minute înainte.

Vă rugăm să onorați rezervările telefonice cu 48 de ore înainte de începerea spectacolului. În caz contrar, acestea vor fi anulate.

Contravaloarea biletelor achiziționate NU poate fi restituită (cu excepția situațiilor în care spectacolul este reprogramat sau anulat), iar biletele cumpărate nu pot fi schimbate pentru o altă reprezentație.

În cazul suspendării unui spectacol: toți cei care au achiziționat bilete prin platforma www.bilet.ro sunt rugați să sune la numărul de telefon 0725 333 330 sau să trimită un e-mail la office@bilet.ro pentru a primi contravaloarea biletelor cumpărate. Toți cei care au cumpărat bilete de la casa de bilete TDR sunt rugați să sune la numărul de telefon 0756 021 106.

Vă rugăm să verificați biletele în momentul achiziționării – reclamațiile și sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Producțiile și evenimentele TDR se bucură de înregistrări audio-foto-video, iar prin participarea dumneavoastră la spectacole vă dați acordul pentru utilizarea acestor imagini în scop de marketing.

Anumite spectacole pot conține zgomote și lumini puternice, prin urmare, nu sunt recomandate persoanelor care suferă de epilepsie sau fotofobie.

Anumite spectacole nu sunt recomandate copiilor sub 16 ani.

TDR își rezervă dreptul de a nu permite accesul în sălile de spectacol persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau persoanelor cu un comportament recalcitrant.

Dragi spectatori,

Având în vedere Hotărârea CMBSU nr. 61 din 02.10.2021 privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul la spectacolele organizate în interior va fi permis exclusiv persoanelor care prezintă Certificatul digital UE privind COVID, în format fizic sau electronic. 

În situația în care ați cumpărat deja bilete la spectacolele programate în cursul acestei săptămâni și nu ați obținut Certificatul digital, puteți recupera contravaloarea biletelor după cum urmează:

  • Pentru biletele achiziționate de la Casa de bilete, contravaloarea se va restitui exclusiv la Casă, conform programului afișat pe site. 
  • Pentru biletele achiziționate online, vă rugăm să trimiteți un mesaj pentru restituirea contravalorii biletelor la adresa de email office@bilet.ro. Banii vor fi restituiţi în cursul următoarelor zile, în contul din care s-a făcut plata.

De asemenea, pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-COV-2 și pentru desfășurarea activităților în sălile de spectacol în condiții de siguranță sanitară, vă aducem la cunoștință următoarele:

  • purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului și va acoperi gura și nasul;
  • respectarea marcajelor montate este obligatorie;
  • activitatea TDR se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului

Personalul organizator își asumă respectarea tuturor măsurilor prevăzute de lege și invită participanții să se conformeze pentru a putea face posibilă desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță.

Parteneri media