Bilete – Mobil

Bilete
Află cum poți procura bilete
CASA DE BILETE

Luni: închis

Marți-Miercuri: 10:00 – 16:00

Joi-Vineri: 12:00 – 17:00

Vă rugăm să verificați programul spectacolelor TDR. În perioada iulie-august, evenimentele se vor desfășura în:

  • Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Calea Victoriei, nr.151
  • Grădina Muzeului Național al Literaturii Române, Nicolae Crețulescu, nr.8.
Rezervări Online

Se pot face non-stop din pagina evenimentului sau pe email la rezervari@teatruldramaturgilor.ro

Rezervări Telefonice

Se pot face între orele 09.00 – 17.00 la telefon 0756 021 106. Sună apăsând butonul de mai jos.

Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a spectacolului. Pentru a evita situațiile neplăcute, vă recomandăm să ajungeți cu 10 minute înainte.

Vă rugăm să onorați rezervările telefonice cu 48 de ore înainte de începerea spectacolului. În caz contrar, acestea vor fi anulate.

Contravaloarea biletelor achiziționate NU poate fi restituită (cu excepția situațiilor în care spectacolul este reprogramat sau anulat), iar biletele cumpărate nu pot fi schimbate pentru o altă reprezentație.

În cazul suspendării unui spectacol: toți cei care au achiziționat bilete prin platforma www.bilet.ro sunt rugați să sune la numărul de telefon 0725 333 330 sau să trimită un e-mail la office@bilet.ro pentru a primi contravaloarea biletelor cumpărate. Toți cei care au cumpărat bilete de la casa de bilete TDR sunt rugați să sune la numărul de telefon 0756 021 106.

Vă rugăm să verificați biletele în momentul achiziționării – reclamațiile și sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Producțiile și evenimentele TDR se bucură de înregistrări audio-foto-video, iar prin participarea dumneavoastră la spectacole vă dați acordul pentru utilizarea acestor imagini în scop de marketing.

Anumite spectacole pot conține zgomote și lumini puternice, prin urmare, nu sunt recomandate persoanelor care suferă de epilepsie sau fotofobie.

Anumite spectacole nu sunt recomandate copiilor sub 16 ani.

TDR își rezervă dreptul de a nu permite accesul în sălile de spectacol persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau persoanelor cu un comportament recalcitrant.

REGULI DE ACCES

Consultați regulile de acces aici: https://teatruldramaturgilor.ro/reguli-de-acces/