BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!

Brâncuși, dragostea mea!

 >>>  regia Beatrice Rancea

 „E un spectacol original, necesar, dinamic și expresiv din toate punctele de vedere, care se adresează și publicului informat, și celui profan, deoarece conține o mare doză de magie recreând portretul unui geniu. După spectacol, am avut inima plină!

DINU GRIGORESCU

„Să-l sculptezi pe genialul Constantin Brâncuşi în memoria românilor, printr-un astfel de act artistic, mi se pare un dar neasemuit. Nouă roluri şi – Dumnezeule! – atâtea trăiri! Nouă muze şi o singură actriţă! Mulţumim!”

GABRIEL LIXANDRU

„Actrița Claudia Motea inventează și se reinventează în fiecare personaj, străbătând toată paleta artistică de sentimente : bucurie, tristețe, disperare, extaz, pe parcursul unui singur spectacol la fel de rotund și amețitor ca Sărutul lui Brâncuși. Extraordinar !”

Prof. Dr. CARMEN BOBOCESCU

„Iată un fragment intim din viața celebrului artist român, purtându-ne cu originalitate și talent pe tărâmul muzelor care l-au inspirat, l-au respectat, l-au iubit și nu l-au părăsit niciodată. Un spectacol ce trebuie să ajungă la sufletele cât mai multor spectatori!”

Prof. dr. OVIDIU CORNILĂ

Inspirat de cartea Brâncuși, dragostea mea! a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe. Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care evocă adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Spectacol preluat prin programul Teatrul Deschis Reușitei.

        GALERIA FOTO A EVENIMENTULUI    

Detalii

Spectacolul nu mai face parte din repertoriul Teatrului Dramaturgilor Români.

1h (fără pauză)

Cu și de:
 CLAUDIA MOTEA

Regie și light design:
BEATRICE RANCEA

Voce Brâncuși:
MARIUS BODOCHI

Pian:
ADRIANA ALEXANDRU

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!