21 mai 2018 Informații

CĂLĂTOAREA și SHAKESPEARE de LUCIA VERONA – SOLD OUT!

 

Marți, 22 mai 2018, ora 19.00, la Teatrul Dramaturgilor Români va avea loc prima reprezentație a spectacolului CĂLĂTOAREA și SHAKESPEARE de LUCIA VERONA, reprezentație SOLD OUT.

Monica Davidescu și Marius Bodochi vă invită la un joc al fanteziei, o provocare la „ce-ar fi dacă ar fi…”, așa cum declară însăși Ruxandra Bălașu, regizorul spectacolului.

Călătoarea și Shakespeare este o comedie a situațiilor și limbajului în care răsturnările de context se succed amețitor, ca și timpurile și locurile acțiunii. O femeie a zilelor noastre trăiește un moment unic: întâlnirea cu cel mai mare dramaturg al lumii, apărut ca prin magie pe o scenă contemporană. Deși situațiile comice apar din abundență, morala piesei este una serioasă:  viața superficială a vremii noastre face oamenii insensibili la valoare și incapabili să se concentreze asupra lucrurilor fundamentale.

Spectacolul este supratitrat în limba engleză.

Următoarele reprezentații vor avea loc pe 30 mai și 2 iunie la Teatrul Dramaturgilor Români, Calea Griviței 64-66, sala Ion Băieșu. Biletele se pot cumpăra online pe www.bilet.ro, www.startickets.ro sau la sediul Teatrului din Calea Griviței 64-66.

Rezervări: 0756021105.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Share: