28 iulie 2020 Repertoriu

CĂLĂTOAREA ȘI SHAKESPEARE – Reprezentație din 28 iulie a fost anulată

Stimați spectatori,
Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în această seară la prima reprezentație programată în cadrul proiectului „Teatru în TVR” ➡️ „Călătoarea și Shakespeare” de Lucia Verona, regia Ruxandra Bălașu.

Împreună cu partenerii de la Casa de Producție TVR, ne dorim să asigurăm condiții optime atât pentru artiștii implicați, cât și pentru dumneavoastră, publicul nostru. Prin urmare, în zilele de 28, 29, 30 iulie, pe durata desfășurării filmărilor pentru un proiect de divertisment TV, nu vor avea loc reprezentații teatrale în Grădina TVR.

Biletele achiziționate pentru spectacolul de marți, 28 iulie, ora 21:00, rămân valabile pentru oricare dintre reprezentațiile:
• 2, 23 august, ora 21:00 – Iona de Marin Sorescu, coordonare scenică Victor Ioan Frunză
• 5, 27 august, ora 21:00 – Mazurka, text & regie Alexander Hausvater
• 26 august, 13 septembrie, ora 21:00 – CINE ARE NEVOIE DE TEATRU?

De asemenea, cei care nu pot participa la evenimentele menționate au posibilitatea de a primi contravaloarea biletelor cumpărate:
➡️ONLINE – cei care au achiziționat bilete prin platforma www.bilet.ro sunt rugați să trimită un e-mail la adresa office@bilet.ro pentru a primi contravaloarea biletelor cumpărate.
➡️ CASA DE BILETE – îi rugăm pe toți cei care au cumpărat biletele de la casa de bilete a teatrului să sune la numărul 0756 021 106
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Share: