Ada Galeș în Despre tandrețe
3 septembrie 2018 Informații

Matei Vișniec la Teatrul Dramaturgilor Români!

 

Teatrul Dramaturgilor Români anunță deschiderea stagiunii 2018/2019 cu premiera absolută a piesei Despre tandrețe a lui Matei Vișniec într-o montare de excepție realizată de Felix Alexa, scenografia aparținând Andradei Chiriac.

Matei Vişniec:

          „Crearea unui Teatru al Dramaturgilor Români este o idee atât de luminoasă şi de necesară! Personal mă bucur enorm să mă văd jucat pe scena acestui teatru, este ca şi cum m-aş întoarce cu 40 de ani în urmă ca să închid un cerc. “Despre tandreţe” este un spectacol născut la incitarea lui Felix Alexa, căruia îi mulţumesc pe această cale. Împreună am ajuns la concluzia că în această lume tot mai violentă şi superficială merită să ne reamintim că undeva există o insulă pe care oricine poate debarca din când în când, dacă vrea să respire puţin, să se distanţeze de vulgaritate şi de fuga spre niciunde. Am putea să o numim Insula Tandreţei. Pe ea vă invităm, dragi spectatori, să petreceţi o oră și jumătate din viaţa dumneavoastră grăbită, şi să reveniţi ori de cîte ori veţi simţi nevoia.”

 

Spectacolul Despre tandrețe este un mozaic de povești de dragoste contemporane tratate de regizorul Felix Alexa ca un amestec de gravitate și umor rafinat. Cu o distribuție excepțională –  Șerban Pavlu, Catrinel Dumitrescu, Ada Galeș, Ștefan Iancu și Sandra Ducuță – spectacolul vorbește cu delicatețe despre cât de fragilă și complexă este legătura între ființele umane. 

PREMIERA OFICIALĂ:  8, 9 septembrie – ora 19:00 – Sala Ion Băieșu

Teatrul Dramaturgilor Români, Calea Griviței nr. 64-66

Biletele pot fi rezervate la 0756021106 sau achiziționate pe www.bilet.ro

 

 

 

 

 

Share: