1 noiembrie 2019 Repertoriu

DOAMNA GODOT – SPECTACOL ANIVERSAR

Miercuri, 6 noiembrie, începând cu ora 19.00, în Sala Media a Teatrului Național „I.L. Caragiale” va avea loc un eveniment deosebit, dedicat unei personalități importante a scenei românești, doamna Olga Delia Mateescu.

„Plecând de acasă, de la TDR, vă invit cu emoție acasă, la TNB, la spectacolul DOAMNA GODOT, precedat de o lansare de carte, cu care sărbătoresc 40 de ani de Teatru Național, 50 de scenă și 70 de viață.” (Olga Delia Mateescu)

Cu volumul DOAMNA GODOT, lansat în 2018, în cadrul FNT, Olga Delia Mateescu și-a cucerit un loc aparte în dramaturgia românească. Spectacolul DOAMNA GODOT prezintă o analiză fină și profundă a jocului dintre certitudine și imprevizibil, iar actrițele Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe își asumă roluri ofertante, de dramă psihologică, minuțios investigată de regizorul Felix Crainicu. Decorul este conceput de Andreea Sorina Paraschivoiu. Muzica este creată de Alexandru Nucă, iar video-ul este realizat de Radu Crăciun.

Spectacolul va fi precedat de lansarea cărții FANTOMA DIN LACUL MORII (autor Olga Delia Mateescu). Despre volumul apărut la editura ePublishers vor vorbi: Vasile Poenaru, Ioan Cristescu, Loreta Popa.

 

 

Biletele pentru spectacolul DOAMNA GODOT pot fi achiziționate pe www.mystage.ro.

Share: