Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16:00 PLICUL (sala „Ion Băieșu”)

decembrie 10, 2023 @ 16:00 - 18:00

ULTIMA REPREZENTAȚIE din 2023! La finalul acesteia, toți spectatorii vor avea ocazia să ciocnească o cupă de șampanie cu actorii din distribuție, pot face poze și pot primi autografe de la artiștii îndrăgiți.

Acidă, ironică, usturătoare, satira socială și politică scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți autori români din perioada interbelică se dovedește a fi surprinzător de actuală astăzi, la 100 de ani de la prima punere în scenă – PLICUL de Liviu Rebreanu construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice, lupta pentru putere, oamenii cu lumini și umbre care dau viață unei comunități din provincie. În acest oraș mic cu gară mare, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile.

În versiunea scenică a unui regizor de mare succes – Dan Tudor, cu o echipă artistică îndrăgită de public, Teatrul Dramaturgilor Români vă propune să vedeți o comedie desăvârșită, care trece cu brio testul timpului.

 

PLICUL

după LIVIU REBREANU

adaptare scenică și regie: DAN TUDOR

scenografie: MIRELA TRĂISTARU

asistent scenografie: MIRUNA RĂDULESCU

muzică originală: DAN TUDOR

cu:

GABRIEL FĂTU
ALEXANDRA VELNICIUC
DANI POPESCU
MARCELO COBZARIU
ORODEL OLARU
ANDREI DUBAN
DAN TUDOR
DOINA TEODORU
TUDOREL FILIMON

Detalii

Dată:
decembrie 10, 2023
Oră:
16:00 - 18:00
Eveniment Category: