19 septembrie 2017 Premieră

O săptămână, două premiere la Teatrul Dramaturgilor Români!

Biletele pentru spectacolele TDR se pot cumpăra online de pe www.bilet.ro.

Cel mai nou teatru bucureștean anunță două premiere oficiale ce vor avea loc zilele următoare la sediul din Calea Griviței, nr. 64-66.

Pe 20 și 21 septembrie, la ora 19.00, vă invităm la Exercițiu de echilibru, un spectacol care aduce în scenă problemele apărute din cauza lipsei de comunicare în societatea actuală. Textul dramaturgului Carmen Dominte tratează această problematică din perspectiva unei familii aparent fericite. Din distribuție fac parte: Amalia Ciolan, Șerban Georgevici, Dana Stîngă și Ruxandra Bălașu. Muzica este semnată Ștefania Istrate iar regia și scenografia Felix Crainicu.

 

Pe 23 și 24 septembrie, ora 19.00, Teatrul Dramaturgilor Români vă invită să aflați ce s-a întâmplat cu personajele lui Caragiale din Scrisoarea pierdută. Zaharia Trahanache se pare că a avut un fiu, iar Învățăturile lui Zaharia Trahanache către fiul său sunt despre moștenire, urmași și o societate „fără prințipuri”.

Pornind de la textul scris de Marilena Dumitrescu, Ingrid Bonța, regizorul spectacolului, a conceput o comedie savuroasă, în care ițele și interesele se împletesc și despletesc, într-o atmosferă tipic românească.

Scenografia este semnată de Daniel Divrician, iar muzica live este interpretată de o orchestră de suflători,  sub bagheta lui Hans Groza.

Spectacolul îi are în distribuție pe: Olga Delia Mateescu, Adrian Ciobanu, Orodel Olaru, Tudorel Filimon, Ștefan Velniciuc, Marius Drăguș, Pavel Bârsan/ Ovidiu Ușvat, Cristian Dionise/ Mihai Mitrea, Cristian Dumitru/ Radu Mitrea.

 

Toate spectacolele Teatrului Dramaturgilor Români sunt supratitrate în limba engleză.

                             

 

Share: