REGULI DE ACCES

REGULI DE ACCES - EVENIMENTE PROGRAMATE ÎN SĂLILE DE SPECTACOL

Teatrul Dramaturgilor Români, Calea Griviței 64-66

Dragi spectatori,

Conform normelor sanitare privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, accesul publicului în sala de spectacole (30% din capacitatea maximă) va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/, a cărui verificare este responsabilitatea organizatorului, prin aplicația mobilă de verificare “Check DCC”. Aplicația nu înregistrează și nu stochează informații, ci doar verifică autenticitatea și validitatea certificatelor digitale UE privind COVID.

În situația în care ați cumpărat deja bilete la spectacolele programate în cursul acestei săptămâni și nu ați obținut Certificatul digital, puteți recupera contravaloarea biletelor după cum urmează:

 • Pentru biletele achiziționate de la Casa de bilete, contravaloarea se va restitui exclusiv la Casă, conform programului afișat pe site. 
 • Pentru biletele achiziționate online, vă rugăm să trimiteți un mesaj pentru restituirea contravalorii biletelor la adresa de email office@bilet.ro. Banii vor fi restituiţi în cursul următoarelor zile, în contul din care s-a făcut plata.

De asemenea, pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-COV-2 și pentru desfășurarea activităților în sălile de spectacol în condiții de siguranță sanitară, vă aducem la cunoștință următoarele:

 • purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului și va acoperi gura și nasul;
 • respectarea marcajelor montate este obligatorie;
 • activitatea TDR se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului

Personalul organizator își asumă respectarea tuturor măsurilor prevăzute de lege și invită participanții să se conformeze pentru a putea face posibilă desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță.

REGULI DE ACCES LA EVENIMENTELE PROGRAMATE ÎN AER LIBER

Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Calea Victoriei 151

În prezent nu sunt programate spectacole în aer liber.

Atenție! Vă rugăm să rețineți!

 • Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a spectacolului. Pentru a evita situațiile neplăcute, vă recomandăm să ajungeți cu 10 minute înainte. După ora de începere a evenimentului, accesul în sală este interzis.
 • În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile pentru susținerea evenimentelor în aer liber, reprezentația va fi anulată. Contravaloarea biletelor va fi restituită DOAR în situația în care reprezentația este anulată în mai puțin de 30 de minute de la începere.
 • Vă rugăm să onorați rezervările telefonice cu 48 de ore înainte de începerea spectacolului. În caz contrar, acestea vor fi anulate.
 • Contravaloarea biletelor achiziționate NU poate fi restituită (cu excepția situațiilor în care spectacolul este reprogramat sau anulat), iar biletele cumpărate nu pot fi schimbate pentru o altă reprezentație.
 • În cazul suspendării unui spectacol: toți cei care au achiziționat bilete prin platforma www.bilet.ro sunt rugați să sune la numărul de telefon 0725 333 330 sau să trimită un e-mail la office@bilet.ro pentru a primi contravaloarea biletelor cumpărate. Toți cei care au cumpărat bilete de la casa de bilete TDR sunt rugați să sune la numărul de telefon 0756 021 106.
 • Vă rugăm să verificați biletele în momentul achiziționării – reclamațiile și sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.
 • Producțiile și evenimentele TDR se bucură de înregistrări audio-foto-video, iar prin participarea dumneavoastră la spectacole vă dați acordul pentru utilizarea acestor imagini în scop de marketing.
 • Fotografiatul și filmatul evenimentelor TDR sunt strict interzise.
 • Anumite spectacole pot conține zgomote și lumini puternice, prin urmare, nu sunt recomandate persoanelor care suferă de epilepsie sau fotofobie.
 • Anumite spectacole nu sunt recomandate copiilor sub 16 ani.
 • TDR își rezervă dreptul de a nu permite accesul în sălile de spectacol persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau persoanelor cu un comportament recalcitrant.