#staiacasă

Spectacolele programate în perioada 9 MARTIE – 30 APRILIE au fost ANULATE! Mai multe informații AICI.

Știm că este dificil să respecți recomandările autorităților, dar nu uita că acestea sunt cruciale, iar acțiunile tale pot face diferența! Și noi suntem îndrăgostiți infinit de teatru. Credem că o lume fără teatru este o lume fără vise, fără fantezie, fără suflet. Dragi spectatori, cu toate că suntem nerăbdători să ne întâlnim cu voi pe Calea Griviței 64-66, trebuie să privim cu responsabilitate și seriozitate contextul epidemiologic actual. Prin urmare, în această perioadă, #staiacasa, iar noi ne vom muta acțiunile culturale în online! Urmărește-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

PROGRAM ONLINE

10:00

În postarea dedicată celor mici, propunem prichindeilor diferite activități pentru a-și petrece timpul liber: jocuri de improvizație, trucuri de magie, teste de atenție.

13:00

Ai un dramaturg român la care te întorci în orele tale de lectură? Dar o piesă preferată?

Sperăm că sunteți familiarizați cu dramaturgii români și veți fi alături de noi. În fiecare zi, la ora 13:00, vom prezenta detalii, informații-cheie, despre dramaturgii noștri.

19:00 

În fiecare seară vei avea parte de întâlniri memorabile cu actorii preferați, cu fragmente din spectacolele pe care ți-ai dorit să le vezi, dar nu ai reușit.

PROVOCAREA TDR

provocarea tdr

Cea mai importantă recomandare a specialiștilor este limitarea interacțiunii cu alte persoane.
Așa ai timp să citești cartea pe care ai cumpărat-o luna trecută, să exersezi noua partitură, să te specializezi în „cuisine française” sau  să revezi filmele preferate. Statul în casă poate fi o adevărată încercare, dar te poate ajuta să descoperi lucruri noi despre tine. Te-ai gândit că ai putea să fii dramaturgul român pe care îl căutăm?
Te provocăm să scrii o 𝗺𝗼𝗻𝗼𝗱𝗿𝗮𝗺𝗮̆ 𝗽𝗼𝗿𝗻𝗶𝗻𝗱 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝘁𝗲𝗺𝗮 𝗔𝗖𝗔𝗦𝗔̆ – până la 31 martie 2020, iar textul tău poate deveni un spectacol-lectură la TDR! Monodrama pe care o vei trimite va avea cel mult 10 pagini (Times New Roman, 12), iar responsabilitatea pentru originalitatea textelor va reveni fiecărui autor în parte.
Așteptăm piesa ta online, la adresa office@teatruldramaturgilor.ro

UN DRAMATURG AZI