STOP THE TEMPO!

STOP THE TEMPO!

 >>>  de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea

Relatable, flashy ca o seară incomodă în club, stroboscopic și demonstrativ, spectacolul este bine dozat și concis, excluzând complet timpii morți. Nici n-ar permite altceva acest laitmotiv ritmic, potențat de suspansul și de momentele de respiro distribuite dibaci încă din text. 

RALUCA CÎRCIUMARU

Stop the Tempo montat la Teatrul Dramaturgilor Români în regia Marei Oprea are nerv, viață, ritm. Este viu, crud, intruziv, dă cu tine de pământ, te ridică, te răsucește, îți aruncă cu apă rece pe față și te trezește din buimăceală și latență.

ALINA MAER

Curajul Marei Oprea s-a sprijinit inteligent pe un trio de scenă extrem de funcțional (Mihaela Velicu, Vlad Ionuț Popescu și Silvana Mihai, trei tineri actori tare dragi mie), care reușesc construirea unui emoțional răvășit punctual ea+el+ea. 

LUCIANA ANTOFI

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Un spectacol menit să ne ardă siguranțele, căci în beznă vedem cel mai bine cât de mult suntem în control, STOP THE TEMPO! spune povestea unor tineri aflați în goana nebună de a se simți vii, de a acționa tabloul de comandă al propriei existențe.

În anul în care se împlinesc două decenii de la prima montare a textului Gianinei Cărbunariu, una dintre cele mai cunoscute voci din dramaturgia românească contemporană, Teatrul Dramaturgilor Români invită publicul bucureștean să (re)descopere STOP THE TEMPO! în interpretarea actorilor Mihaela Velicu, Silvana Mihai și Vlad Ionuț Popescu.

Tot ce pot eu să fac e să alerg prin cluburile astea, mereu, să alerg, să alerg și să aștept. Să-i aștept.

STOP THE TEMPO!

Detalii

 –

TDR, sala „Iosif Naghiu”

+ 15 ani

Atenție! Spectacolul conține zgomote și lumini puternice.

1h 10 (fără pauză)

STOP THE TEMPO!

de
GIANINA CĂRBUNARIU

regie
MARA OPREA

decor
GABI ALBU

costume
DIANA NISTOR

muzică & sound design
ADRIAN PICIOREA

mișcare scenică
ȘTEFAN LUPU

cu:
MIHAELA VELICU
SILVANA MIHAI
VLAD IONUȚ POPESCU

Premieră oficială:
27 martie 2023

        Galeria Foto a evenimentului     

        Trailer     

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!