Tarot Tales

Tarot Tales

 >>>   de Saviana Stănescu | Regia: Mircea Tiberian        

Teatrul Dramaturgilor Români propune un spectacol interactiv, bazat pe textele unuia dintre cei mai apreciaţi dramaturgi din Statele Unite: Saviana Stănescu.
Pornind de la aceste texte, pianistul și compozitorul Mircea Tiberian aduce pe scenă „TAROT TALES”, o combinaţie de teatru şi jazz, spectatorii fiind invitaţi de către actorul Tudor Aaron Istodor să privească în viitor cu ajutorul cărţilor de tarot.

:

 

Crearea unui teatru al dramaturgilor români este o idee atât de luminoasă şi de necesară!

Personal mă bucur enorm să mă văd jucat pe scena acestui teatru, este ca şi cum m-aş întoarce cu 40 de ani în urmă ca să închid un cerc.

DESPRE TANDREȚE este un spectacol născut la incitarea lui Felix Alexa, căruia îi mulţumesc pe această cale. Împreună am ajuns la concluzia că în această lume tot mai violentă şi superficială merită să ne reamintim că undeva există o insulă pe care oricine poate debarca din când în când, dacă vrea să respire puţin, să se distanţeze de vulgaritate şi de fuga spre niciunde. Am putea să o numim Insula Tandreţei. Pe ea vă invităm, dragi spectatori, să petreceţi o oră și jumătate din viaţa dumneavoastră grăbită, şi să reveniţi ori de câte ori veţi simţi nevoia.

 

Detalii

TDR, sala Ion Băieșu

1h 30 (fără pauză)

DISTRIBUȚIA

Tudor Istodor
Roxana Ardelean
Cătălina Beța
Nicoleta Gavriliță
Marta Popovici
Sorina Rotaru
Izabela Simion
Teodora Spînu

Ilustrația muzicală:
Mircea Tiberian

Scenografia:
Mircea Tiberian

Premiera:
11 ianuarie 2018

 

        Galeria Foto a evenimentului     

        Secvente video din spectacol     

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!