24 iulie 2020 Repertoriu

TDR LA TVR

Programul reprezentațiilor din GRĂDINA TVR – din Str. Col. C-tin Blaremberg (punct de reper: intersecția Străzii Ermil Pangrati, colț cu Strada Muzeul Zambaccian

Luni, 27 iulie, 21:00

CĂLĂTOAREA ȘI SHAKESPEARE

de Lucia Verona, regia Ruxandra Bălașu

 

Sâmbătă, 2 august, 21:00

Duminică, 23 august, 21:00

IONA

de Marin Sorescu, coordonare scenică Victor Ioan Frunză

 

 

Miercuri, 5 august, 21:00

Joi, 27 august, 21:00

MAZURKA

text & regie Alexander Hausvater

 

 

I. MĂSURI GENERALE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI GENERATE DE VIRUSUL SARS – CoV2 (COVID -19)

Pentru a putea preveni răspândirea virusului, aveți obligația de a respecta următoarele reguli de prevenție:

 1. Nu veniți la spectacol dacă ați făcut un test COVID – 19 și a ieșit pozitiv (chiar dacă nu aveți simptome) sau/ și dacă ați fost de curând în apropierea unei persoane diagnosticate.
 2. Purtați mască de protecție astfel încât să aveți gura și nasul acoperite. Masca de protecție trebuie să fie folosită pe toată perioada de timp petrecută incinta SRTv.
 3. Păstrați distanțarea fizică de 1,5 – 2 m, distanță impusă și de locul repartizat în urma achiziției biletului de intrare.
 4. Spălaţi-vă pe mâini cu săpun şi apă sau folosiţi gel antibacterian pe bază de alcool.
 5. Acceptați termoscanarea, în caz contrar accesul în incinta SRTv vă este interzis.
 6. Nu puneți mâna pe suprafețele atinse frecvent și de alte persoane. Dacă faceţi acest lucru, spălaţi-vă mâinile cu apă şi săpun sau gel antibacterian pe bază de alcool.
 7. Când strănutaţi sau tuşiţi, apropiaţi gura de partea inferioară a cotului sau folosiţi şerveţele pe care le aruncaţi imediat la coşul de gunoi. Spălaţi-vă cât mai des pe mâini şi folosiţi geluri antibacteriene pe bază de alcool.
 8. Nu vă apropiați de scenă și nu oferiți actorilor flori la sfârșitul spectacolelor.
 9. Bifaţi căsuţa „DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE“.
 10. Respectați recomandările și indicațiile personalului SRTv.

CONSTATAREA NERESPECTĂRII / NECONFORMĂRII LA SOMAŢIILE  ORGANIZATORILOR, POATE CONDUCE LA EVACUAREA SPECTATORILOR ÎN CAUZĂ DIN INCINTA SRTV.

VEŢI PUTEA SOLICITA TEATRULUI RESTITUIREA CONTRAVALORII BILETELOR ACHIZIŢIONATE, CU CONDIŢIA PREZENTĂRII TICHETULUI ŞI/SAU A DOVEZII PLĂŢII.

 

II. DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE pentru prevenirea şi combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS (COVID-19) în vederea participării la spectacolul de teatru pentru care achiziţionez şi achit contravaloarea biletului

Am luat la cunoştinţă de faptul că furnizarea de informaţii false şi/sau incomplete  poate conduce la îmbolnăvirea altor persoane şi/sau decesul altor persoane, precum şi de faptul ca declaraţia subsemnatului/ei poate să conducă la următoarele consecinţe:

– Condamnarea penală a subsemnatului/ei, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi sancţionate de Codul Penal al României, precum şi orice alte infracţiuni prevăzute de legi speciale, care ar putea rezulta din declararea necorespunzătoare a adevărului şi /sau din declaraţii incomplete, CU PEDEPSE LA INCHISOARE DE PÂNA LA 15 ANI;

– Suportarea, de către subsemnatul/a, a tuturor pagubelor şi cheltuielilor cauzate unităţii sanitare ca urmare a perturbării activităţii din măsuri de carantină sau orice alte măsuri care se vor impune generate de răspândirea SARS COV 2;

 

 1. Declar pe proprie răspundere, sub sanctiunile prevăzute de Codul Penal al României, privind declaraţiile neadevărate, următoarele:
 • In ultimele 14 zile, nu am călătorit în străinătate în alte state decât cele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina/izolare (zona verde).
 • In ultimele 14 zile, nu am avut simptome specifice infectarii cu virusul SARS COV 2(Ex: Cele mai frecvente simptome: febra, oboseala, tuse seaca; alte simptome care pot fi prezente: dureri de cap, congestie nazala, dureri de gat, diaree, etc.);
 • Nicio rudă, pana la gradul 4 inclusiv (copii, parinti, bunici, frate, sora, unchi, matusa, nepot, var), si nici sotul/sotia/concubinul/concubina sau orice alta persoana cu care locuiesc sau cu care am intrat in contact in ultimele 14 zile, nu au calatorit in strainatate, in alte state decat cele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina /izolare( zona verde), in aceasta perioada si nu prezinta simptome specifice infectarii cu virusul SARS-COV 2.
 • Nu am cunostinta sa fi intrat in contact cu persoane care au calatorit in strainatate, cu persoane diagnosticate cu COVID 19, cu persoane care s-au aflat in contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19, cu persoane care prezinta simptomatologie specifica infectarii cu SARS COV 2, cu persoane care au fost plasate in carantina sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS COV 2, in ultimele 14 zile.

Declar totodata ca inteleg pe deplin consecintele declaratiei mele si ca prin semnarea acesteia sunt de acord si pe deplin constient ca, in cazul in care cele declarate nu corespund adevarului sau sunt false si/sau incomplete, voi suporta toate consecintele asumate prin prezenta.

Prin prezenta declar ca sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal se se realizeze, cu respectarea prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 adoptat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protectia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si a normelor referitoare la libera circulatie a acestui tip de date cu caracter personal.

Prelucrarea acestor date se va face pana la momentul disparitiei oricarui risc de infectare cu virusul SARS COV 2, respectiv pe intreaga perioada de timp in care exista obligatia legala, in sarcina entitatii, de prelucrare sau in vederea protejarii interesului legitim al operatorului, inclusiv in ceea ce priveste apararea unui drept în justitie al Operatorului. In ceea ce priveste transferul datelor furnizate, mentionam ca acestea vor face obiectul transferului strict catre unitătile sanitare, precum si catre institutiile si/sau autoritatile publice direct interesate si implicate in combaterea infectiei cuSARS COV 2, nefacand obiectul unui transfer neautorizat

 

III. ACORD

Sunt de acord să fiu filmat, în calitate de spectator, în cadre foarte scurte cu o durată maximă de 10” de către echipa Televiziunii Române pentru preluarea spectacolului de teatru   pentru care achiziţionez şi achit contravaloarea biletului.

Prin prezentul Acord, fără nicio pretenție financiară actuală sau ulterioară, consimt ca înregistrările efectuate să fie utilizate de către Societatea Română de Televiziune pentru o perioadă nelimitată de timp, pentru toate teritoriile și pentru toate mediile prezente și viitoare.

Share: