Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului DECAMERON 135666, scenariul și regia Alexander Hausvater!

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță punerea în vânzare a biletelor pentru cea mai recentă producție: DECAMERON 135666 – scenariul și regia Alexander Hausvater.

După numeroase montări de succes în Canada, Statele Unite și Europa, spectacolul de la Teatrul Dramaturgilor Români, programat în datele de 13 mai, ora 17:00; 13 mai, ora 19:30, 14 mai, ora 16:00, vine ca o necesitate: „Am simțit o nevoie profundă în societatea românească de azi de a înțelege real care e funcția teatrului (…) în acest spectacol este o luptă pe viață și pe moarte între teatru, artă, poveste și autoritățile politice.” – afirmă regizorul Alexander Hausvater.

Într-un lagăr de concentrare, o echipă de actori execută sub teroare cel mai important act artistic din întreaga lor carieră: jocul supraviețuirii. Forțați să își facă opresorul să râdă, umiliți și brutalizați, artiștii interpretați de Ioana Calotă, Ioan Paraschiv, Claudia Vasile, Ștefan Liță, Radu Catană se refugiază în poveste, alegând teatrul în fața unei realități care depășește orice imaginație.

DECAMERON 135666
Un spectacol de ALEXANDER HAUSVATER
Decor: MIRELA TRĂISTARU
Costume: IOANA COLCEAG
Compoziții muzicale: ELI RUBINSTEIN
Orchestrație muzicală: LUCIAN MAXIM
Asistent regie: DENISA MIKESZ
Asistent scenografie: MIRUNA RĂDULESCU
Cu: IOANA CALOTĂ, RADU CATANĂ, ȘTEFAN LIȚĂ, IOAN PARASCHIV, CLAUDIA VASILE

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.