TRAUMA KINK

TRAUMA KINK

 >>>  text: Mihaela Drăgan | regie: Gabriel Sandu

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Cât este kink și cât este traumă în plăcerile noastre? Cum putem să transformăm istoriile de abuz, queerness, consimțământ sexual, adunate de-a lungul vieții, într-o formă de rezistență?

Trauma Kink este un spectacol despre modul în care traumele timpurii și cele experimentate ca adulți ne definesc percepția asupra intimității și a plăcerii. Show-ul deschide conversația despre traumă într-un mod firesc, prin poveștile a cinci artiști care se deschid în fața publicului într-un demers performativ care îmbină elementele confesionale cu ficțiunea și imaginarul hedonist.

Un show despre traumă și hedonism, dincolo de definițiile de dicționar, dar mai ales despre puterea vulnerabilității care vindecă.

Trauma Kink – un spectacol curajos despre rezistența artiștilor în fața celei mai lungi perioade de instabilitate politică și sanitară. Un performance care prin abordarea inovatoare împletește dansul cu discursuri performative și dizolvă tiparele teatrale clasice în timp ce vorbește cu asumare despre traumă, kink, consimțământ sexual – despre toate lucrurile considerate încă tabu în societatea noastră.

Scena devine un spațiu în care poveștile subiective ale celor cinci artiști vindecă, eliberează și invită la chestionarea propriilor experiențe individuale. Un spațiu în care vulnerabilitatea înseamnă putere, în care vocile tuturor sunt amplificate și celebrate de comunitate.

 

Coproducție: COMPANIA DE TEATRU ROM GIUVLIPEN

Cofinanțat de: AFCN

Am râs, am aplaudat și am cântat alături de actori pe o selecție de șlagăre reinventate. Mai multe nu spun pentru că parte din farmecul spectacolului e să mergi să-l vezi, la fel ca mine, fără prea multe spoilere. Deci dacă vrei să explorezi o lume dincolo de ceea ce crezi că știi despre tine și oamenii din jur, nu ezita să cumperi bilete. Trauma Kink se joacă în continuare la Teatrul Dramaturgilor Români și te sfătuiesc să te grăbești pentru că locurile se ocupă repede și cine știe când vei mai avea ocazia să dai de un proiect așa ambițios.

ALEXANDRU B.

PARTICIPĂRI ÎN FESTIVALURI

martie 2023: LONDRA, Riverside Studios

decembrie 2022: SERBIA – NOVI SAD THEATER, în cadrul SYNERGY WORLD THEATER FESTIVAL

Detalii

16.03, 19:00

TDR, sala „Ion Băieșu”

1h 15 (fără pauză)

+ 18 ani

Text:

MIHAELA DRĂGAN

 

Regie și scenografie:

GABRIEL SANDU

 

Cu:

ARHANGHELA

MIHAELA DRĂGAN

ZITA MOLDOVAN

CABIRIA MORGENSTERN

RĂZVAN ROTARU

 

Video:

AURAL EYE

 

Coregrafie:

RĂZVAN ROTARU

 

Costume:

PATRICIA SUCIU

 

Concept lumini:

MIRUNA CROITORU

 

Muzică:

ANDREI HORJEA

Premieră oficială:
17 noiembrie 2022

        Galeria Foto a evenimentului     

        Video    

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!