19 ianuarie 2018 Informații

Un teatru, două premiere

Cel mai nou teatru bucureștean, Teatrul Dramaturgilor Români, începe anul 2018 cu două premiere: „Infractorii” de Ana-Maria Bamberger și „Hoțul perfect și Puterea dragostei” de Dan Tărchilă și Ion Băieșu.

Spectacolul „Infractorii” de Ana-Maria Bamberger, în regia lui Dan Tudor, va avea premiera oficială pe 21 ianuarie 2018, ora 19.00 în Sala Iosif Naghiu a Teatrului Dramaturgilor Români.

Textul Anei-Maria Bamberger, premiat în 2013 în cadrul Festivalului Comediei Românești (festCO), este o comedie spectaculoasă în care personajele interpretate de Ada Navrot și Dan Tudor își schimbă reciproc destinul printr-o serie de evenimente cel puțin bizare. Scenografia spectacolului este semnată de Corina Grămoşteanu, muzica de Vlaicu Golcea și coregrafia de Florin Fieroiu.

Pe 25 ianuarie 2018, în sala Ion Băieșu va avea loc premiera oficială a spectacolului „Hoțul perfect și Puterea dragostei” în regia lui Paul Chiribuță. Spectacolul-coupé îi aduce pe Gavril Pătru, Paul Chiribuță și Ana Maria Ivan în situații limită care demonstrează fragilitatea reperelor personale, totul într-o notă comică neașteptată. Ilustrația muzicală îi aparține lui Alexandru Suciu, scenografia este semnată de Daniel Divrician și multi-media Dan Ionescu.

Biletele pentru spectacolele Teatrului Dramaturgilor Români pot fi achiziționate pe www.bilet.ro , la sediul Teatrului din Calea Griviței 64-66 sau rezervate la 0756021105.

Spectacolele sunt supratitrate în limba engleză.

Share: