VARIAȚIUNI LA INVENȚIUNI. OPUS 2

Variațiuni la Invențiuni

 >>>  O poantă muzicală… sau mai multe.

Spectacolul reprezintă o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Punerea în balanță a celor două arte (muzica și teatrul), fără a fi părtinitor cu vreuna dintre ele, ba mai mult acestea susținându-se, potențându-se reciproc și preluându-și rolul celeilalte pe tot parcursul spectacolului, fac din “Variațiuni la Invențiuni Opus. 2” un spectacol de neuitat.

Ce înseamnă asta? Că doi actori tineri și talentați, cu o temeinică pregătire muzicală, își pun chezășie talentul și imaginația într-o comedie spumoasă, elegantă și plină de rafinament, cu gaguri muzicale exploatate cu mult simț și ingeniozitate. Expresia artistică a celor doi amintește de scheciurile lui Charlie Chaplin cu Buster Keaton sau chiar de show-urile comice ale lui Victor Borge.

Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Nu vă rămâne decât să aflați, dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească, reușind până acum fabulosul rezultat de apreciere unanimă din partea publicului spectator prezent la oricare din reprezentațiile sale.

O „jucărie” actoricească și muzicală de vreo oră de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. (…) Un spectacol curat, luminos, vesel.

CULTURAL 21

 

Cumpără bilet:

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Detalii

Abonează-te la newsletter pentru a afla datele următoarelor reprezentații.

TDR, Sala „Iosif Naghiu”

1h  (fără pauză)

Cu:
EMILIAN MÂRNEA

PETRE ANCUȚA

        Galeria Foto a evenimentului     

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!