7 octombrie 2020 Repertoriu

SPECTACOLE ANULATE!

Dragii noștri,

Începem prin a vă mulțumi pentru respectul, înțelegerea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în respectarea, în toată această perioadă, a măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS CoV-2.

După 40 de evenimente în aer liber și 6 spectacole susținute la sediul din Calea Griviței, suntem nevoiți să anulăm următoarele reprezentații, conform prevederilor Hotărârii Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, nr. 19 din 06.10.2020.

Astfel, cu multă tristețe, vă anunțăm că;

  • MAZURKA (text & regie Alexander Hausvater – 8 octombrie)
  • MOBILĂ ȘI DURERE (de Teodor Mazilu, direcția de scenă Victor Ioan Frunză – 10, 11 octombrie)
  • ȘASE COMEDII UȘOARE PENTRU OAMENI TRIȘTI (de Ștefan Caraman, regia Alexandru Nagy – 16 octombrie)
  • STEAUA FĂRĂ NUME (de Mihail Sebastian, direcția de scenă Victor Ioan Frunză – 17 & 18 octombrie)
  • FATA MORGANA (de Dumitru Solomon, direcția de scenă Victor Ioan Frunză – 24 & 25 octombrie)

vor fi suspendate.

Îi rugăm pe toți cei care au achiziționat bilete online prin platformele www.bilet.ro sau www.teatruldramaturgilor.ro să trimită un e-mail la office@bilet.ro pentru a primi contravaloarea biletelor cumpărate. Returnarea sumei se va face în contul din care a fost făcută plata. Toți cei care au cumpărat bilete de la casa de bilete a teatrului sunt rugați să sune la 0756 021 106.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne revedem cât mai curând! Vom reveni cu informații actualizate în legătură cu evenimentele programate în perioada următoare.

Share: