Classic Blog Left Sidebar

12 septembrie 2023 Anunțuri, Informații

Reprezentații anulate

Stimați spectatori, Din motive independente de noi, următoarele spectacole au fost anulate: 16 septembrie, ora 19:00 – URMUZ VA FI NUMELE SĂU, scenariul și regia Gavriil Pinte 30 septembrie, ora 19:00 – ȘASE COMEDII UȘOARE PENTRU OAMENI TRIȘTI de Ștefan Caraman, regia Alexandru Nagy În vederea returnării contravalorii biletelor, spectatorii sunt rugați să trimită un e-mail la adresa office@bilet.ro (pentru cele cumpărate online) sau să sune la 0756 021 106 (pentru cele cumpărate de la Casa de bilete). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Read more
22 august 2023 Repertoriu

VIRALĂ PE TIKTOK

Spectacolul VIRALĂ PE TIKTOK vorbește despre tineri și nevoile lor prin prisma fenomenului cultural TikTok.

Read more
14 iunie 2023 Anunțuri, Informații

PLICUL – Reprezentație reprogramată

Stimați spectatori, Din motive tehnice, reprezentația spectacolului PLICUL de Liviu Rebreanu, regia Dan Tudor, din 17 iunie, ora 19:00, sala Dalles, a fost reprogramată în data de 4 octombrie, ora 19:00, sala Dalles. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea. Cei care își doresc returnarea contravalorii acestora sunt rugați să trimită un e-mail la adresa office@bilet.ro (pentru cele cumpărate online) sau să sune la 0756 021 106 (pentru cele cumpărate de la Casa de bilete). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Read more
9 iunie 2023 Repertoriu

URMUZ VA FI NUMELE SĂU

Se împlinește anul acesta un secol de la moartea unui grefier care a rămas cunoscut cu numele de Urmuz, precursor al avangardelor artistice ale secolului 20. Spectacolul este o biografie poetică după viața și opera lui Urmuz – „neverosimilul, cel ce s-a lăsat sedus de tentațiile imposibilului și fermecat de ispitele lui zero”. Urmuz a fost prieten cu actori care i-au făcut cunoscute scrierile prin cafenele din București încă înainte de Primul Război Mondial. Spectacolul deschide o posibilă ușă înspre laboratorul acestor prime spectacole de

Read more