La mulți ani, Teatrul Dramaturgilor Români! 6 MAI – 6 ANI

Acum 6 ANI, într-o zi de 6 MAI, Teatrul Dramaturgilor Români prezenta primul spectacol.

De atunci, zi de zi, am încercat să mergem MAI departe.
Să fim:
MAI buni…
MAI uniți…
MAI apreciați…
Continuăm ceea ce am început cu și MAI multă pasiune, determinare și credință.

Am reușit tot ce ne-am propus: nominalizări la Premiile Galei UNITER, colaborări cu unele dintre cele mai importante nume ale scenei românești, atragerea tinerilor artiști și susținerea educației culturale prin programe destinate elevilor, 54 de premiere, 700 de reprezentații și numeroase participări la festivalurile și evenimentele de profil.

6 ani pe care îi sărbătorim, săptămâna aceasta, prin muncă – 6 spectacole din repertoriul curent care susțin și duc MAI departe identitatea și crezul nostru: IONA de Marin Sorescu, coordonare scenică Victor Ioan Frunză; STOP THE TEMPO de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea; INTERESUL GENERAL de Aurel Baranga, regia Andrei Huțuleac; TZUKI ȘI TATI de Florin Piersic jr.; NUNTĂ ÎN CER de Mircea Eliade, regia Zsuzsánna Kovács; PARACLISERUL de Marin Sorescu, regia Marcel Țop.

6 spectacole ce reunesc adevărați artiști. Lor li se alătură, timid, elevii Colegiului Național Aurel Vlaicu, elevi care ne reprezintă în Vocea Teatrului Licean Bucureștean cu JOCUL DE-A …VACANȚA de Mihail Sebastian, regia Ioana Ancea.

Păstrăm candoarea începutului și mergem MAI departe cu entuziasm, conștienți că tot ceea ce se face cu pasiune și bună credință merită străduința.

Astfel, vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături în continuare.