VIRALĂ PE TIKTOK

VIRALĂ PE TIKTOK

 >>>  text și regie Mihaela Drăgan

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Spectacolul VIRALĂ PE TIKTOK vorbește despre tineri și nevoile lor prin prisma fenomenului cultural TikTok.

În mijlocul dansului virtual al emoticoanelor și al provocărilor în trend, VIRALĂ PE TIKTOK urmărește călătoria remarcabilă a două adolescente legate de prietenie și curaj, care încearcă să devină faimoase pe cea mai populară aplicație de social media, TikTok.

Într-o societate plină de standarde duble, tinerele se confruntă cu idealurile sexiste de frumusețe, mișcarea periculoasă a pick up artiștilor, presiunea virginității și a căsătoriei, dar și influența religiei în suprimarea drepturilor femeilor.

Cu o carismă contagioasă, ele folosesc TikTok ca pe o platformă pentru a declanșa o revoluție socială împotriva ignoranței care învăluie societatea în care trăiesc. Pe măsură ce videoclipurile lor de pe TikTok cresc în popularitate, iar ele transmit mesaje prin muzică și dans, prietenia lor navighează între momente de sprijin și adversitate.

De la vulnerabilitate la reziliență, ele stau drept faruri ale schimbării, încurajându-le și pe altele să se ralieze cauzei lor.

VIRALĂ PE TIKTOK se metamorfozează într-un manifest de neclintit care pledează pentru nevoia vitală de educație sexuală în rândul tinerilor. Spectacolul derulează o narațiune a împuternicirii adolescenților, subliniind curajul a două pioniere rome gata să rupă lanțurile normelor sociale și să catalizeze un viitor mai luminos și mai echitabil pentru cele și cei ca ele.

Spectacolul este realizat în coproducție cu Giuvlipen.

Detalii

02.09, 19:00

03.09, 19:00

TDR, sala „Iosif Naghiu”

1h 20 (fără pauză)

Cu:
NICOLETA GHIȚĂ
BIANCA MIHAI

Apariții video:
CEZAR GRUMĂZESCU
ADRIAN MIHAI PETRACHE

Text și regie:
MIHAELA DRĂGAN

Asistent regie:
GIOVANNI BRAND

Muzică:
ANDREI HORJEA

Versuri:
MIHAELA DRĂGAN
NICOLETA GHIȚĂ
BIANCA MIHAI

Coregrafie și mișcare scenică:
RĂZVAN ROTARU
CORINA PLATON

Scenografie:
ILEANA ZIRRA

Costume:
ZITA MOLDOVAN

Video design:
CONSTANTIN ȘIMON

        Galeria Foto a evenimentului     

Biletele se epuizează repede, nu mai sta pe gânduri!